سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کانون فرهنگی وهنری ندای اسلام(معین )مساجد خلیل آباد
درباره
جستجو


تدبّر در قرآن
آیه قرآن
آرشیو مطالب
لوگوی دوستان
ابزار و قالب وبلاگ
کاربردی

  دیدار ائمه جماعات استان تهران

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در دیدار ائمه جماعات مساجد استان تهران، مساجد را پایگاه «اجتماع، مشورت، مقاومت، برنامه ریزی و حرکت اجتماعی و فرهنگی» خواندند و با اشاره به ضرورت تقویت ایمان دینی مردم به عنوان تکیه‌گاه اصلی انقلاب و نظام افزودند: برای تشخیص تکلیف در قبال مسائل جاری باید با نگاهی کلان و فرهنگی، روند کلی حرکت جامعه را تحلیل و جریان‌شناسی کرد.
رهبر انقلاب با یادآوری فلسفه تعیین روز جهانی مسجد افزودند: این روزِ اساساً انقلابی، با پافشاری و مطالبه جمهوری اسلامی و به علت آتش زدن مسجدالاقصی به دست صهیونیستها و با هدف مقابله امت اسلام با رژیم صهیونیستی، در سازمان کنفرانس اسلامی تصویب شد و باید با همین نگاه، آن را مورد توجه قرار داد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، تشکیل مسجد را از ابتکارات اسلام برای شکل دادن به اجتماعات و ارتباطات مردم بر محور «ذکر، نماز و توجه به خداوند» خواندند و افزودند: در تاریخ اسلام، مسجد مرکزی برای مشورت، همکاری و تصمیم‌گیری در مسائل مهم اجتماعی، سیاسی و نظامی بوده است.
رهبر انقلاب از همین زاویه بر اهمیت مسئله نماز تأکید و خاطرنشان کردند: نماز باید با کیفیت و توجه عمیق به خداوند متعال، و به‌دور از آفاتی همچون غفلت و ریا باشد و نقش ائمه جماعات در تبیین و ترویج عملی و زبانی مسئله نماز به عنوان حقیقتی جذاب و شوق‌انگیز بسیار مهم است.
ایشان، مسجد را پایگاهی برای همه کارهای نیک دانستند و گفتند: مسجد باید پایگاه «انسان‌سازی، عمران دل و دنیا، مقابله با دشمن، بصیرت‌افزایی و زمینه‌سازی برای ایجاد تمدن اسلامی» باشد، بنابراین وظیفه امام جماعت علاوه بر اقامه نماز، «اقامه حق و عدل، تبیین دین و ابلاغ احکام دینی» است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، امام جماعت را «محور مسجد» خواندند و افزودند: امامت مسجد شغلی مهم و اساسی است و نباید با نگاهی حاشیه‌ای به این مأموریت مهم، در حق مسجد کم گذاشت، بلکه باید با «حضور منظم و با طمأنینه، ادای با کیفیتِ نماز، گفت‌وگو با مردم و تشکیل حلقه‌های معرفتی و پاسخ به سؤالات جوانان»، حق مسجد را ادا کرد.
ایشان، محوریت بخشیدن به مساجد را از جمله هنرهای بزرگ امام عظیم‌الشأن از همان روزهای اول انقلاب اسلامی برشمردند و افزودند: مسجد «پایگاه انواع فعالیتهای اجتماعی» است و در تقویت فکری و ترغیب مردم به فعالیتهای گوناگون اجتماعی نقش اساسی دارد.
رهبر انقلاب مساجد را «هسته مقاومت» به‌ویژه مقاومت فرهنگی برشمردند و خاطرنشان کردند: اگر حصار و خاکریز فرهنگی نباشد، همه چیز از دست می رود.
ایشان، تلاش پیچیده و متنوع دشمنان برای نفوذ فرهنگی را گسترده تر از اوایل انقلاب دانستند و افزودند: آماج این حرکت مستمر و چند لایه، ایمان دینی مردم است، یعنی همان عاملی که عامل اصلی پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل جمهوری اسلامی بوده است.
حضرت آیت الله خامنه ای، انقلاب اسلامی را زلزله ای شدید در ارکان نظام سلطه خواندند و افزودند: به برکت «اسلام انقلابی» و «انقلاب اسلامی» هدف اصلی زورگویان جهانی یعنی فرمانروایی بر منطقه ناکام مانده و امریکا در منطقه غرب آسیا عملاً زمین‌گیر شده است.
رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: اگر ایمان و پایبندی ملت به اسلام نبود، ایران نیز همچون دیگران زیر چتر امریکا و غیرامریکا می رفت و به همین علت است که آنها با ایمان مردم، خصومتی عمیق و پایان ناپذیر دارند.
ایشان، جوانان را در هدف گذاری های دشمنان برای نفوذ فرهنگی و تضعیف ایمان و اعتقادات مردم، یک هدف اصلی دانستند اما افزودند: با وجود همه طرحهای فریبنده، خیلِ عظیم جوانان مؤمن به عنوان یکی از معجزات بزرگ انقلاب، نسل جوان امروز را پیشتازتر از جوانان اول انقلاب قرار داده است.
حضرت آیت الله خامنه ای نقش مساجد را در افزایش مقاومت و تحکیم هنرمندانه حصار فرهنگی، مهم ارزیابی کردند و افزودند: مسجد پایگاه بزرگ بسیج و حرکت فرهنگی است.
ایشان، ائمه جماعات را به استفاده هر چه بیشتر از شیوه های صحیح کار در مساجد توصیه و به عنوان یک مثال خاطرنشان کردند: جلسات رو در رو با مردم، از دیگر شیوه های تبلیغاتی در رسانه های مختلف، مؤثرتر است.
رهبر انقلاب، در تبیین نکته ای مهم، «فرهنگ و بصیرت فرهنگی» را مبنای کار حقیقی سیاسی خواندند و تأکید کردند: سیاست در معنای واقعی، طرفداری از این یا آن شخص نیست بلکه به معنای برخورداری از نگاه کلان و توان تحلیل حرکت عمومی جامعه است.
رهبر انقلاب افزودند: در نگاه سیاسیِ حقیقی، باید با بررسی حرکت عمومی جامعه، پاسخ چند سؤال اساسی روشن شود: سبک زندگی جاری ما را به کدام سمت و سو می کشاند و آیا در حال حرکت به سمت عدالت اجتماعی، استقلال واقعی و شکل دهی تمدن اسلامی هستیم یا به سمت وابستگی به امریکا و تأثیرپذیری از بافته ها و یافته های غربی حرکت می کنیم؟
ایشان افزودند: البته در خلال این نگاه کلان و جریان شناسی واقعی، تکلیف مسائل جاری و موضع‌گیری انسان در قبال اشخاص، احزاب و گروهها نیز مشخص می شود.
حضرت آیت الله خامنه ای در ذکر مثالی در تبیین اهمیت داشتن نگاه و تحلیل کلان گفتند: در اوایل فتنه به یکی از سران فتنه گفتم شما در ظاهر با نظام هستید و به گفته خودتان در حال اعتراض انتخاباتی هستید اما بدانید که مدیریت این جریان به دست بیگانگان می افتد و آنها با استفاده از کار شما، اصل نظام را هدف می گیرند.
رهبر انقلاب افزودند: آنها -البته اگر با نگاه خوشبینانه به ماجرا بنگریم- حرف اینجانب را نفهمیدند و وارد شدند و همه دیدند که چگونه انتخابات، بهانه ای برای حمله و نفی اصل نظام شد.
ایشان خاطرنشان کردند: برخی می گویند یک حرفی آن موقع زده شده، بگذریم؛ اما باید توجه داشت که اگر در طرفداری از کسی حرفی زده می شود که مخالف سخنان و مواضع اوست، آن شخص باید اعلام مخالفت کند وگرنه به حساب او گذاشته می شود.
رهبر انقلاب اسلامی سخنان خود را در جمع ائمه جماعات استان تهران با بیان چند نکته دیگر ادامه دادند.
«اقامه نماز جماعت در هر سه وقت نماز» و «باز بودن مساجد برای مراجعه مردم و خواندن نماز در طول روز» از جمله این نکات بود.
ایشان با انتقاد از دیدگاهی که پیشنمازی مساجد را فقط در خواندن نماز خلاصه می کند، افزودند: این نگاه جفاآمیز در واقع همان نگاه سکولار است که دین را در عمل شخصی منحصر می کند و از ورود به مسائل اجتماعی- سیاسی باز می دارد.
حضرت آیت الله خامنه ای در همین زمینه خاطرنشان کردند: «اسلام سکولار و محصور در عبادات چه فردی و چه دسته‌جمعی» حتی اگر طرفداران فراوانی داشته باشد، مورد خصومت سلطه‌گران نیست، آنچه زورگویان جهانی با آن دشمنی دارند، «اسلام مقتدر» است که نظام سیاسی- اجتماعی تشکیل می دهد و ملتها را به سمت سعادت حقیقی دنیا و آخرت هدایت می کند.
«توجه خاص به جوانان و قائل بودن جایگاهی خاص برای نسل جوان» نکته دیگری بود که رهبر انقلاب به ائمه جماعات توصیه کردند.
ایشان افزودند: دل جوانان را با ایجاد جاذبه صحیح یعنی «سخن و اقدام آمیخته با معنویت و عرفان واقعی» جذب مساجد کنید تا کشور و جامعه از برکات فراوان حضور نسل جوان در مساجد بهره مند شود.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین تدوین سرگذشت مساجد را در قالبهای گوناگون نظیر کتاب، عکس و یا نماهنگ، برای آگاهی جوانان امروز و فردا مهم خواندند.
رهبر انقلاب در پایان سخنان‌شان تأکید کردند: با وجود همه دشمنی‌های گسترده، آشکار، پنهان و پیچیده قدرتهای ظالم و زورگو، کلمه طیبه جمهوری اسلامی روز به روز در حال استحکام و اقتدار بیشتر است و به برکت ایمان و اتحاد مردم این توطئه‌ها همچنان بی‌نتیجه خواهد ماند.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد در گزارشی با گرامی‌داشت روز جهانی مسجد، گفت: مسجد زمینه‌ساز ارتقای بصیرت مردم ومرکز تربیت مجاهدان و مومنانی در تراز انقلاب اسلامی است.
آقای حاج علی اکبری با بیان اینکه بیش از 97 درصد شهدای کشور از پرورش‌یافتگان مساجد هستند، خاطرنشان کرد: «تعیین چشم‌انداز»، «فرهنگ سازی»، «همکاری ائمه جماعات»، «تشکیل جبهه مشترک و متحد برای گفتمان سازی»، «استفاده از ظرفیت نخبگان و جوانان»، «اداره مسجد با مشارکت مردم» و «استفاده از ظرفیت مسجد برای ساخت جامعه مؤمن»، از مهمترین اهداف و برنامه‌های مساجد است.




      

ضمن عرض تبریک روز جهانی مسجد بر همه ی فعالان عرصه فرهنگی مساجد مهم‌ترین مطالبات رهبر انقلاب از ائمه جماعات و سایر دست اندرکاران مساجد
در سالهای مختلف به پیوست جهت بهره برداری بزرگوران نهادینه شده است .

 مقابله‌ شدید با مظاهر شر و فساد (1373/8/4).

 

ـ غنی‌ کردن‌ محتوای‌ سخنرانی ها (1373/8/4).

 

ـ اقامه سه‌ وعده‌ نماز جماعت‌ در مساجد (1373/8/4).

 

ـ حفظ سنگر مسجد در تماز زمینه ها و حوزه های فردی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی (1373/8/4).

 

ـ امام جماعت باید آماده‌سازی خویش برای طبابت معنوی را وظیفه حتمی خود بداند. روحانی پرهیزگار، خردمند، کارشناس و دلسوز در مسجد، همچون پزشک و پرستار در بیمارستان، روح و مایه‌ی حیات مسجد است. روحانی دانا و مسئولیت‌پذیر و پرهیزگار می تواند و می باید محور منظومه‌ی تلاش مقدس برای عمران مساجد و پرداختن به آرایه‌های معنوی و ظاهری آن باشد (18/7/89).

 

ـ ائمه‌ جماعات، مساجد را از همیشه فعال‌تر کنند و آموزش ترجمه و مفهوم و روح نماز را به شکل نوین و جذاب، در برنامه‌های خود بگنجانند (7/7/76).

 

ـ تقویت‌ امید در مردم‌ نسبت‌ به‌ آینده‌ نظام‌ اسلامی‌ (1373/08/04).

 

ـ امام جماعت، غمگساری و راهنمایی و همدلی را در کنار اقامه‌ی نماز، در آن مهبط رحمت و هدایت الهی (مسجد) به نمازگزاران هدیه کند (15/6/80).

 

ـ امامان محترم جماعت اگر خود بر اثر کهولت و غیره نمی‌توانند وظیفه‌ رابطه و انس و راهنمایی را برای نمازگزاران به ویژه جوانان فراهم کنند، در کنار خود فضلای جوان و پرنشاط را به کار گیرند و آنان را در کار با خود شریک سازند (15/06/80).

 

ـ مدیریت محتوایی و معنویِ مسجد که بر دوش روحانی مسجد است باید خردمندانه و مسئولانه و حتی عاشقانه باشد (19/7/90).

 

ـ امام جماعت به تماس و رابطه با مأمومین بپردازد (13/6/92).

 

ـ نماز صبح در مساجد اقامه شود (31/6/75).

 

ـ چه نیکوست که دانش آموزان برجسته و ممتاز در هر محل، در مسجد و در برابر چشم مردم و از سوی امام جماعت، تشویق شوند (8/7/89».

 

ـ به صورت کامل از ظرفیت شوق‌آوری و شورآفرینی مساجد برای جذب قشرهای مختلف مردم و تبلیغ مفاهیم و معارف اسلامی بهره‌گیری شود (30/5/84).

 

ـ دست‌اندرکاران اداره‌ی مساجد برای رونق بخشیدن روزبه‌روز به نماز با کیفیت مطلوب، در میان مردم به‌ویژه جوانان و نوجوانان احساس مسئولیت کنند (15/6/91).

 

ـ زمزمه‌ محبت متولیان، مدیران و امنای مساجد، باید دل‌های پاک جوانان را مجذوب و مشتاق کند (18/7/89).

 

ـ باید با برنامه‌ریزی صحیح و استفاده از ابزارهای فرهنگی و هنری عمران معنوی مساجد را تقویت کرد و از ظرفیت شوق‌آوری و شورآفرینی مساجد برای جذب قشرهای مختلف مردم و تبلیغ مفاهیم و معارف اسلامی، بهره‌گیری کامل کرد (30/5/84).

 

ـ پخش صداهای آزاردهنده به ویژه در شب و هنگام آسایش مردم، کاری ناروا و در مواردی خلاف شرع است. تنها صدایی که باید از مسجد در فضا طنین بیفکند بانگ اذان با صوت خوش و دلنواز است (18/7/89).

 

ـ مسجد در همه جا باید پاکیزه، زیبا و آرام بخش باشد (19/7/90).

 

ـ حضور جوانان و روحیه‌های بسیجی باید محیط مسجد را زنده و پرنشاط و آینده‌پو و لبریز از امید سازد (18/7/89).

 

ـ تبدیل مسجد به پایگاه آموزش و حفظ قرآن و آموزه های وحی (19/7/90).

 

ـ میان مسجد و مراکز آموزشی در هر محل، همکاری و پیوند تعریف شده و شایسته‌‌ای برقرار گردد (18/7/89).

 

ـ مسجد باید رابطه‌ خود را با جوانانی که ازدواج می کنند، با کسانی که به موفقیت های علمی و اجتماعی و هنری و ورزشی دست می‌یابند، با صاحب همتانی که کمک به دیگران را وجهه‌ی همت می سازند، با غمدیدگانی که غمگساری می‌جویند و حتی با نوزادانی که متولد می شوند، برقرار و مستحکم کند (8/7/89).

 

ـ مساجد، به شکل شایسته غبارروبی شود (31/6/75).

 

ـ خدمت به مسجد، کاری مردمی و همگانی شمرده شود (31/6/75).





      
ارسال شده در یکشنبه 95/5/31 ساعت 7:18 ع توسط مسجد شهیدان عباسپور

سال تحصیلی جدید نزدیک است. می‌گویند طبق آمار رسمی، امسال حدود 20 میلیون دانش آموز و دانشجو به  کسب دانش مشغول خواهند شد. 

اگر این 20  میلیون، اول مهر امسال هرکدام 20 هزار تومان لوازم التحریر خارجی خریداری کنند، مبلغی  معادل 400 میلیارد تومان ارز از کشور خارج می شود.

اما اگر بجای آن نوشت افزار ایرانی خریداری کنیم علاوه بر اینکه هزاران جوان تحصیلکرده ایرانی مشغول به کارخواهندشد، از تعطیلی واحدهای تولیدی کشور که در معرض هجوم اجناس قاچاق و بی کیفیت چینی هستند جلوگیری می شود. 

پس بیاییم با هم به وظیفه ملی خود عمل کنیم و به عنوان یک ایرانی وطن دوست، دست در دست هم دهیم و با آغاز فصل مدارس فقط لوازم التحریر ساخت وطن با نمادهای ایرانی بخریم. 

اگه موافقی بگو یا علی.
روابط عمومی کانون فرهنگی و هنری ندای اسلام.معین .مساجد شهرستان خلیل آباد




      

مجتبی میرزایی نسب: با توجه به پی گیریهای مکرر متقاضیان و علاقمندان به شرکت در جشنواره بزرگ قرآنی مدهامّتان  زمان ثبت نام اینترنتی جشنواره تا پایان مرداد ماه تمدید شد.
کمیته اطلاع رسانی دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگی و هنری جوانان مساجد کشور: مجتبی میرزایی نسب مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگی وهنری جوانان مساجد امروز هفدهم مردادماه 1395 خبر تمدید زمان ثبت نام جشنواره قرآنی مدهامّتان را اعلام نمود.



میرزایی نسب اعلام کرد: با توجه به پی گیریهای مکرر متقاضیان و علاقمندان به شرکت در جشنواره بزرگ قرآنی مدهامّتان، زمان تا پایان مرداد ماه تمدید شد.
وی اظهار داشت:پیش از این علاقمندان به ثبت نام در جشنواره، تا چهاردهم مردادماه ماه فرصت داشتند که با توجه به حجم بالای کار کانونهای فرهنگی وهنری مساجد و دبیرخانه های استانی در سراسر کشورو با عنایت به درخواستهای زیادی که از اقصی نقاط کشور برای تمدید مهلت زمان ثبت نام اینترنتی جشنواره وجود داشت ، با موافقت معاون محترم فرهنگی و هنری ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور این امر محقق شد و زمان ثبت نام در جشنواره تا سی و یکم مرداد ماه تمدید شد.

مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگی وهنری جوانان مساجد کشوراقزود: فرم ثبت نام تا قبل از ساعت 18 امروز مجدداً روی سایت جوانان مساجد به نشانی www.javananemasajed.irقرار خواهد گرفت و لازم به یاد آوری است که زمان ثبت نام مجدداً تمدید نخواهد شد و کسانی که علاقمند به حضور در این جشنواره هستند فقط تا پایان مرداد ماه فرصت ثبت نام دارند. زمان بندی های قبلی آیین نامه به قوت خود برقرار است و هرگونه تغییر زمانی احتمالی ازطریق سایت جوانان مساجد اطلاع رسانی خواهد شد.




      
ارسال شده در شنبه 95/5/2 ساعت 10:33 ع توسط مسجد شهیدان عباسپور

به گزارش روابط عمومی کانون فرهنگی و هنری ندای اسلام (معین ) مساجد شهرستان خلیل آباد

اولین المپیاد ورزش های بومی و محلی در شهرستان  برگزار می گردد.

سعید پریشان توندری مدیر مسئول کانون با اشاره به اجرای طرح تابستانه (آسمانی ها)غنی سازی اوقات فراغت در کانون های مساجد شهرستان و روستاهای همجوار افزود:

در جهت ایجاد رغابت همراه با پویایی و نشاط و در پاسخ به جنگ نرم دشمن اولین المپیاد ورزشهای بومی و محلی در سطح کانون های مساجد شهرستان ویژه متربیان طرح و اعضاء محترم کانون های فرهنگی و هنری مساجد برگزار می گردد.

وی اذعان نمود : متربیان و اعضاء محترم کانون ها   تا 20 مرداد ماه با مراجعه به کانون های مساجد شهر و روستا ثبت نام نمایند.

نامبرده ضمن تبریک پیشاپیش روز جهانی مسجد یادآورشد المپیاد فوق در 31 مرداد ماه همزمان با روز جهانی مساجد برگزار خواهد شد .